A szőlőmag kivonat

A szőlőmag kivonat
Csevegj most
Termék részletek

Risun Bio-Tech Inc. egyik vezető szőlőmag kivonat gyártóinak és szállítóinak, Üdvözöljük a gyári ellátási vásárolni tiszta természetes és 100 %-ban természetes szőlőmag kivonat az alacsony ár és a kiváló minőségű.

A szőlőmag kivonat

Termék neve: Szőlőmag kivonat

Botanikai forrás: Vitis Vinifera L.

Része: mag

Megjelenés: Vörös-barna finom porrá.

Termékleírás: 95 %-os Proanthocyanidins; 85 %-a polifenolok

Vizsgálati módszer: UV

Farmakológiai aktivitás

Emberi esetekről szóló jelentéseket és eredményeket a laboratóriumi és állati tanulmányok mutatják, hogy a szőlő mag kivonat por lehet hasznos, szív betegségek kezelésére, mint a magas a vér nyomás és magas koleszterinszint. Lipid oxidációs korlátozásával phenolics szőlőmag csökkentheti a kockázata a szívbetegségek, mint például azáltal, hogy gátolja a thrombocyta aggregáció és csökkentése gyulladás. Míg az ilyen tanulmányok ígéretes, több kutatás, beleértve a hosszú távú vizsgálatok az emberre van szükség, kilépni az eredeti megállapítások A szőlőmag lévő polifenol a resveratrol, ami zavarhatja a rák sejt növekedését és osztódását, valamint az apoptózist, többek között a különböző lehetséges kemopreventív hatások.

Biológiai aktivitás

Előzetes kutatások azt mutatják, hogy Szólómag por kivonat más lehetséges anti-betegség tulajdonságai lehetnek, mint a laboratóriumi minták-ból: 1) sebgyógyulás —szőlőmag proanthocyanidins indukált vascularis endothel növekedési faktor és gyorsított egerek. 2) fogszuvasodás--vetőmag phenolics sérült bőr gyógyulását gátolhatja a szóbeli cukor anyagcserét és egyes baktériumok okozás a fogászati fogszuvasodás retard.  3) csontritkulás--szőlőmag kivonat fokozott csontsűrűség és erőt a kísérleti állatok. 4) bőrrák--szőlőmag proanthocyanidins csökkent tumor számokat, és csökkentik a rosszindulatú daganat a papillomát. 5) ultraibolya károk a bőr, —diétás proanthocyanidins véd a rákkeltő képességet kimutató szűrővizsgálatot, és pótlása a fényvédő védelmet nyújt.

Csomagolás részletesen:

Nettó tömeg: 25Kg / dob. Két műanyag zsákok a papír-dob kívül vagy mint egy ügyfelek kérésére. Tárolás: Store, hűvös, száraz, jól lezárt tartályban; Tartsa távol a nedvességtől és a erős fény / hő . Eltarthatóság: két év alatt a megadott környezet.


Vizsgálat