Kaempferol

Kaempferol
Csevegj most
Termék részletek

Risun Bio-Tech Inc. az egyik vezető kaempferol gyártók és szállítók, Üdvözöljük vásárolni gyár ellátási tiszta természetes és 100 %-ban természetes robigenin, rhamnolutein, pelargidenolon, kaempferia galanga L. az alacsony ár és a kiváló minőségű.

Kaempferol

Egyéb név: Kaempferia galanga L.; Robigenin; Rhamnolutein; Pelargidenolon

3, 4', 5, 7-Tetrahydroxyflavone;

3,5,7-Trihydroxy-2-(4-hydroxyphenyl)-4h-1-benzopyran-4-One

Specifikációk: Kaempferol98 %

Megjelenés: Világos sárga kristály por.

Vizsgálati módszer: HPLC

CAS-SZÁM: 520-18-3

EINECS-SZÁM: 208-287-6

Molekuláris képlet: C15H10O6

Molekuláris tömege: 286.24

Egészségügyi előnyei:

Keampferol egy erős antioxidáns, és segít megelőzni a sejtek, a lipidek és a DNS oxidatív károsodás. Kaempferol úgy tűnik, hogy gátolja az oxidációs az alacsony sűrűségű lipoprotein és a vérlemezkék a vérben, érelmeszesedés megelőzését. Tanulmányok is megerősítették, hogy kaempferol jár a kemopreventív ügynök, ami azt jelenti, hogy gátolja a rákos sejtek kialakulását.

A kvercetin és a kempferol flavonoidok úgy tűnik, hogy csökkenti a sejtek szaporodását, a rákos sejtek, azt jelenti, hogy a kombinált kezelések, kvercetin, és kaempferol hatékonyabb, mint az adalékanyag hatásait minden flavonoid jár. Ez volt a következtetést a ML Ackland et al (In Vivo, Feb 2005) "szinergikus antiproliferatív akció flavonols quercitin és a tenyésztett humán rákos sejtvonal kaempferol" című tanulmányból ".

Kaempferol segíthet a rák elleni küzdelemben, mert csökkenti az ellenállást, a rákos sejtek a rák elleni gyógyszerek, mint a vinbalstine és a paclitaxel.


Vizsgálat