Az amigdalin

Az amigdalin
Csevegj most
Termék részletek

Risun Bio-Tech Inc. egyik vezető amla gyümölcs kivonat gyártók és szállítók, Üdvözöljük vásárolni gyár ellátási tiszta természetes és 100 %-ban természetes amla gyümölcs kivonat, az alacsony ár és a kiváló minőségű.

Amla gyümölcs kivonat

Termék neve: Amla gyümölcs kivonat

Botanikai forrás: Phyllanthus emblica L.

Része: gyümölcs

Megjelenés: Barna finom porrá.

Leírás: 10:1

Vizsgálati módszer: TLC

orvosi felhasználása amla gyümölcs kivonat

Sok krónikus betegségek, beleértve a vércukorszint indiai orvosok Amla, vagy indiai egres használták.  Amla a Hindi neve, míg a szanszkrit, a kifejezés Amalaki. Ez ehető gyümölcs is jól ismert a magas tartalma a C-vitamin és antioxidáns tevékenységét, hatásosabb, mint sok más gyógynövények.

Növénytani megnevezés
A botanikai nevek amla pedig Emblica officinalis Gaertn Phyllanthus emblica.

Amla javára
Ajurvédikus orvosok van egy nagy élmény a használata Amla, bár kis humán kutatás áll rendelkezésre a Nyugat. Kutatás van megtett-val amla értékelése a szerepe, mint egy antioxidáns, a fekély megelőzésére, a cukorbetegek, a mentális és a memória hatásai, és a gyulladáscsökkentő előnyöket. Sajnos a legtöbb kutatás van megtett-val a állatok, és vannak nagyon kevés emberi tanulmány, mondja el nekünk, hogy milyen feltételek mellett ezt a növényt, hogy a legtöbb hasznot.

Rágcsáló vizsgálatokban amla már megállapították, hogy hasznos, mint egy antioxidáns, a koleszterin és a vércukorszint, a memória, és amla használatát késleltető fejlesztés a diabéteszes cataracta patkányok.

Antioxidáns
Miatt magas a C-vitamin és polifenol amla kivonat egy erős antioxidáns.

Antioxidatív tevékenység, polifenol tartalma és anti-glikációs hatása néhány thai gyógynövények, hagyományosan a diabéteszes betegek.
Med Chem. 2009 március; Kusirisin W, Srichairatanakool S, Lerttrakarnnon P, Lailerd N, Suttajit M, Jaikang C, Chaiyasut C. osztály a gyógyszerészeti tudomány, gyógyszerészeti Egyetem, Chiang Mai, Chiang Mai 50200 kar, Thaiföld.
Etanolos kivonatot 30 Thai gyógynövények, hagyományosan használt alternatív gyógymódok a cukorbetegség, az antioxidáns aktivitás értékelték. Öt növény volt erős antioxidáns: Amla Phyllanthus emblica Linn., szegélyező chebula Retz., Morinda citrifolia Linn., Kaempferia parviflora fal. és Houttuynia cordata Thunb., ill. Amla már erősebb antioxidáns tevékenységet, mint az egyéb növények. A vizsgálat kimutatta, hogy az összes polifenol és tannintartalmának Amla és Houttuynia cordata flavonoid tartalmának volt a legmagasabb. Az eredmények arra utalnak, hogy ezek a növények, amelyek lehetséges forrásai a természetes antioxidáns, szabad gyök takarítási tevékenység és csökkenti az oxidatív stressz a cukorbetegség felhasználható.

Indiai egres amla vegyi anyag és antioxidáns értékelése egészíti ki.
Phytother Res. január 2009. Poltanov EA, Shikov AN, Dorman HJ, a Pozharitskaya, Makarov VG, Tyihonov VP, Hiltunen R. nyílt részvénytársaság dióda, 11a Derbenevskaya Avenue, 113114, Moszkva, Oroszország.
Ez a tanulmány értékelte a kémia és antioxidáns tulajdonságait, négy kereskedelmi amla gyümölcs kivonat. Összes termelt teljes fenol, teljes flavonoid és teljes tannin vizsgálatok pozitív válasz. Túlnyomórészt polifenol analitek, pl. ellagic sav gallic és a corilagin, a jelenléte megerősítést nyert.

Amla koleszterin
Amla (Emblica officinalis Gaertn.) hatással hypercholesterinaemia és zsíranyagcsere peroxidation koleszterinszint-etetett patkányok.
J Nutr Sci Vitaminol (Tokyo). 2005 december; 51 (6): 413-8.
Institute of Natural Medicine, Toyama orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem, 2630 Sugitani, Toyama, Japán.
Alacsony sűrűségű lipoprotein (LDL) oxidáció és a koleszterin szintet amla hatásait vizsgálták meg az in vitro és in vivo Cu(2+) által kiváltott LDL oxidációját és koleszterin-etetett patkányok. SunAmla és etil-acetát (EtOAc) kivonat amla jelentősen gátolja a thiobarbituric sav (TBA)-reaktív anyag szintje a Cu(2+) által kiváltott LDL oxidációját és hatásai erősebbek voltak, mint azok a probucol. Ezek az eredmények arra utalnak, hogy amla hatásos lehet a magas koleszterinszint és az érelmeszesedés megelőzésére.

Cukorbetegség
A cukorbetegség ellenőrzése amla gyógynövény előny, vagy amla kivonat?
Az állatok tanulmány azt mutatja, hogy a gyógynövény csökkenti az oxidatív károsodás, a magas vércukorszint szerepet játszanak.

Amla kivonat csökkenti az oxidatív stresszt a diabéteszes patkányok streptozotocin okozta.
J Med élelmiszer. 2005 őszén; 8) 3): 362-8. Bio-táplálkozás osztály, Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, Mie, Japán
Az antioxidáns tulajdonságai amla kivonatok és azok hatása az oxidatív stressz streptozotocin által előidézett cukorbetegség patkányokon vizsgálták meg. Amla enzimatikus vagy a kereskedelmi formában kivonat SunAmla (Taiyo Kagaku Co. Ltd., Yokkaichi, Japán), vagy egy gazdag polifenol töredéke etil-acetát extraktumot kapott szájon át 20 nap, a streptozotocin által kiváltott diabéteszes patkányok. Amla kivonatok mutatott erős szabadgyök, takarítás tevékenység. Amla is mutatott erős gátlás a termelés speciális Glikált vég termékek. Az orális bevitel amla kivonatok a diabéteszes patkányok kismértékben test mér elnyer és is jelentősen mérsékelte a különböző oxidatív stressz indexek a szérum a diabéteszes patkányok.

Sugárvédelem
Keresztülmenő sugárkezelés hasznos lehet figyelembe amla kivonat kiegészítők, vagy ez is védené a rákos sejteket, hogy a sugárzás megpróbálja elpusztítani?

Védő hatása egy kivonat a Emblica officinalis Against Radiation-Induced kár egerekben.
Rák integr Ther. 2009 március; Jindal A, Soyal D, A, Sharma Goyal PK. sugárzás és a rák biológiai laboratórium, Department of Zoology, Rajasthan Egyetem, Jaipur, India.
Amla kivonat radioprotective festékek hatását vizsgálták egerekben. Svájci albínó egerek voltak kitéve gamma-sugárzás (5 Gy) amla kivonat, szájon át egy 100 mg/kg testsúly (kísérleti) jelenléte vagy hiánya (vezérlő), egyszer naponta 7 egymást követő napon. Egy példány a vékonybél (jejunum) eltávolítják az egerek, és tanult időközönként különböző boncolás 12 óra 30 napon belül. Ellenőrzési állatok, a kripta sejtpopuláció, a mitotikus számok és a villus hossza jelentősen csökkentek a nap 1. Ezek később fokozatosan növekedni kezdett, de volt nem éri el a normál szinten még az utolsó boncolás időköze. Az állatokat átvevő amla kivonat besugárzás előtt volt egy nagyobb számú crypt sejtek és a mitotikus számokat összehasonlítva nem gyógyszerekkel kezelt vezérlő egyáltalán a boncolás időközönként. Besugárzás állatok egy dózis-függő emelkedése a lipidperoxidáció és glutation csökkenését eredményezte és kataláz koncentráció a bélben, a besugárzás 1 óra utáni. Ezzel szemben a amla kivonat kezelés előtt besugárzás okozott jelentős kimerülése lipidperoxidáció és glutation és a kataláz szintje emelés.

Bőr és a kollagén
I. típusú Pro kollagén előmozdítása és anti kollagenáz tevékenységének Phyllanthus emblica kivonat az egér fibroblasztok.
J: Cosmet Sci. 2009 július-augusztus; Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. Chanvorachote P, Pongrakhananon V, Luanpitpong S, Chanvorachote B, Wannachaiyasit S, Nimmannit U. élettani, kar Chulalongkorn Egyetem, gyógyszerészeti tudományok, Bangkok, Thaiföld.
Egy folyamatban lévő keresés amla újszerű farmakológiai tevékenységének részeként a jelen tanulmány azt mutatja, a típus én kollagén előmozdítása és anti kollagenáz gyakorolt elsődleges egér fibroblast sejteket. 0,1 mg/ml koncentráció, amla kivonat jelentósen nótt az a típusú I Pro kollagén szint nagyobb, mint egy kezeletlen kontrolltermékkel. Emblica kivonat okozott egy kb 7.75-fold nagyobb típusú Pro kollagén indukciós képest az ismert növényi kollagén enhancer asiaticoside, az azonos bánásmód koncentráció. Amla kivonat gátolt kollagenáz tevékenység egy dózis-függő módon. Ez a gyógynövény kivonat van egy ígéretes farmakológiai hatása, hogy jót tesz a kollagén-szintézis és véd a bomlás, és lehetne használni, mint egy természetes anti-aging összetevő.

Sperma védelem a méreganyagok és a gyógyszereket
Spermatotoxic hatás és ochratoxin a szaporítással által Emblica officinalis vizes kivonat.
ACTA Pol Pharm. 2009 Nov-Dec; Chakraborty D, aranyozott ezüst R. toxikológiai osztály, Állattani Tanszék, University School of Sciences, Gujarat Egyetem, Ahmedabad 380 009, India.
A jelen tanulmány végezte ochratoxin és VÍZMINŐSÉGJAVÍTÓ spermatotoxic hatásának értékeléséhez Emblica officinalis vizes kivonat. Mikor a férfi albínó egerek kezeltek ochratoxin. változások a különböző szaporodási paraméterek volt megfigyelhető (spermaszám, Sperma motilitás, spermiumok életképességét és termékenységi ráta), további kezelés során a vizes kivonat Emblica officinalis (2 mg/állat/nap 45 napig) szaporítással megjegyezte ochratoxin okozta spermatotoxic hatás. Amikor a normális emberi sperma sejtszuszpenziót kezelték az ochratoxin (az in vitro), különböző morfológiai változásokat észleltek. Ezek további, értelmiségét, amikor vizes kivonat Emblica officinalis kezelik.

Amla gyógynövény kémia
Ez a gyógynövény rendelkezik sok anyagok, beleértve az apigenin, galluszsav, ellagic sav, sav chebulinic, kvercetin), chebulagic sav, corilagin, isostrictiniin, metil-gallát és luteolin. Amla található tanninok közé tartozik a Phyllaemblicin B, emblicanin A (37 %), B (33 %), punigluconin (12 %) és a pedunculagin emblicanin.

Amla kiegészítés elérhető a boltokban vagy az interneten
Amla kiegészítése - gyógynövények paradicsom 100 %-os Amla kivonat 20:1. Amla gyümölcs kivonat (Phyllanthus emblica) 20:1 (megegyezik a 5000 mg egész friss gyümölcs) - 250 mg. paradicsom gyógynövények Amla kivonat természetes kivonat felhasználásával csak a legjobb minőségű gyümölcsökkel alacsonyabb a Himalája hegység érintetlen környezetben.

Amla por használata
Amla por egy fanyar illata világos barna színű. Amla por eladott egy font táskák, javasolt használja egy teáskanálnyi, naponta vagy igény

Egészségügyi előnyei:

Ez elsősorban kezelésére, hideg és láz, köhögés, torokfájás, diftéria, szomjúság, emésztési zavarok, hasi fájdalom, krónikus hepatitis, magas vérnyomás, elhízás, hyperlipidaemia, tartós nedves-meleg ödéma, gyakori vizelés, stb.

az eredetiséget igazoló tanúsítvány az amigdalin

Cikk

specifikáció

eredmény

a módszer

Maker vegyületek

NLT 98.0%amygdalin

98.50 %

HPLC

Érzékszervi
Megjelenése

Finom por

Megfelel

NLS-QCS-1008

Szín

Fehér

Megfelel

T5492/GB-2008

Szag

Jellemző

Megfelel

T5492/GB-2008

Ízlés szerint

Jellemző

Megfelel

T5492/GB-2008

Parted használt

Magok

Megfelel

/

A szárítási módszer

Spary szárítás

Megfelel

/

Kivonat az oldószer

Víz és etilalkohol

Megfelel

/

Fizikai jellemző
Szemcseméret (80mesh)

100.0%pass40mesh

Megfelel

A GB/T 5507-2008

Nedvesség

< % 1,50

1.10 %

A GB/T 14769-1993.

Hamutartalom

< % 1,50

0,25 %-os

942.05, AOAC 18.

Oldhatóság

Etanolban, metanolban oldható melegvíz stb.

Megfelel

Vizuális

Olvadáspont

223-226 ℃

224-225.5

GB21781-2008T

Fajlagos optikai forgatóképessége

-40.0 ° ~-45.0 °

-42.6

613-88 GB

Maradékot oldószerek

Eur.Pharm

Megfelel

986.15, AOAC 18.

Növényvédő szerek

Negatív

Megfelel

971.21, AOAC 18.

Nehézfémek
Teljes nehézfémek

< 10.0%ppm

Megfelel

< 231 > USP módszer II.

Mint

< 2.0%ppm

Megfelel

986.15, AOAC 18.

PB

< 2.0%ppm

Megfelel

986.15, AOAC 18.

CD

< 0.5%ppm

Megfelel

986.15, AOAC 18.

HG

< 0.5%ppm

Megfelel

971.21, AOAC 18.

Peszticid-szermaradvány
666

< 0.2%ppm

Megfelel

T5009.19/GB-1996

DDT

< 0.2%ppm

Megfelel

T5009.19/GB-1996

Mikrobiológiai vizsgálat
Összes csíraszám

< 1, 000fu/g

90fu/g

990.12, AOAC 18.

Teljes élesztő vagy penész

< 100fu/g

15fu/g

FDA (BAM) Chapter 18, 8. Ed.

E. coli

Negatív

Negatív

997.11, AOAC 18.

Szalmonella

Negatív

Negatív

FDA (BAM) 5. fejezet, 8. Ed.


Vizsgálat