Gyulladáscsökkentő hatású, zöld szójabab kivonat a látható fény Irradisted


A fény besugárzás élelmiszer lehet oxidálják több vegyületek az élelmiszer, ami gyakran sok negatív hatást az emberi egészségre. Más vegyületek, mint például a D-vitamin, ultraibolya besugárzás aktiválva van. Besugárzás látható kék és UV-A hullámhossz zöld tea levelek egy nagyobb növekedést okozott antioxidáns, mint más kezelések. Azt gyanította, hogy a fény besugárzás néhány növényi kivonatok volna emberi egészségre gyakorolt pozitív hatások. Végeztünk egy előzetes vizsgálat, a látható fény besugárzás hatásait a néhány ehető növényi kivonatok. Egy indexet a hatása, mint szoktunk IL-2 elnyomása a Jurkat sejtekben (a humán T-sejt-szerű sejtvonal), és megerősítette, hogy egy erős gátló hatása a látható fény besugárzás a zöld szójabab etanolos extraktumot IL-2 kifejezést a sejtek Jurkat.

Szója kutatások azt jelezték, hogy léteznek-e különböző elemek élelmiszereket szójabab, mérsékelt, vagy csökkentse a fejlesztési lehetőségei a krónikus betegségek. Példák a hypocholesterolemic hatásait szója phytoestrogen, rák kockázat-csökkentő tulajdonságait az izoflavonoidok és szaponinok, a, genistein xenobiotikus hatását. Úgy tűnik, hogy van-e egészségügyi előnyei szójabab, beleértve az ember táplálkozásában. Szójabab üzleti alapokra helyez, a színek és hangok széles körében – a sárga és a fekete, zöld, barna és vörös. A sárga pigmentált szója a gazdag és a betakarított szója.

Az egészségügyi előnyei szójabab különbségek vannak a színek eltérő számoltak be. Például a kivonatok fekete szója van egy hosszabb alacsony sűrűségű lipoprotein oxidáció időbeli képest, hogy a sárga szójabab miatt a magas összes polifenol-tartalom a vetõmag kabátot. A barna szója vetőmagok kabát volt kimutatták, hogy magas radikális takarítási tevékenység miatt erősen polimerizált proanthocyanidin összetevő. Egy másik tanulmány kimutatta, hogy az étrend dúsított szója izoflavonoidok és a zöld tea elősegíti az immunrendszer működését, ovariectomized egerek (természetes gyilkos tevékenység és lymphoproliferation), mint a kontroll egerekben.

Mi nemrégiben tisztázni, zöld szójabab vízben kivonatokat, hogy az IgE gyártása, valamint a képességét, hogy szabályozza a B-sejt apoptózis, valószínűleg azáltal, hogy visszaszorítja a kifejezések és BAFF április pollinosis gátló aktivitás.

A szója vetőmagok, általában zöld, mielőtt a betakarított, és az érés időszakában sárga lesz. A jelen tanulmány a feltételek "sárga" és a "zöld" szója utalni a vetõmag kabátot Sziklevél színe minden érett szójabab (Glycine max), a betakarítás utáni. Értékelni, és képest a hatások, a zöld és sárga szója kivonat vagy látható fény besugárzás a gyulladáscsökkentő hatása nélkül.