Association konferencia Shaanxi növényi kivonat ipar

Associassion konferencia Shaanxi növényi kivonat ipar

Január 22-én shaanxi növényi kivonat ipari Szövetség tartott egy alapító konferencia, tartományi és városi vezetők és releváns shaanxi növényi kivonat ipar 520 küldöttek részt vett a találkozón.
Shaanxi egyike a szülőföldje növénykémia Kínában, részt vesz a cég több, mint 600, több mint 2000 féle fajták előállítása. A növekvő skála (15 év egy sorban, évi 25 %-os átlagos növekedési) az iparnak egy szervezet, amely is létrehozott ipari szabványok, szabályozza az ipar, mint elrendezés ágazat a jövőben egészséges és rendezett ipar fejlődésének elősegítése érdekében. Sanhszi tartományban 62 növénykémia Szövetsége és lesz a vállalatok erőfeszítéseket, abban a történelmi pillanatban keletkezik.
Az alapító konferencia, az egész több, mint 320 növénykémia vállalkozások jött gratulálni, az ország több mint 580 ember vett részt. Konferencia skála, shaanxi tartományban, és még a kínai minden soha nem látott.
A második napon a tudományos BBS, a "kilátások és kihívások", "big data", a "felelősség", a "növénykémia trend", a "technológia" és "növénykémia innováció" hat méretek teljesen kibontakozott, szárazáru, mind a szélessége és mélysége, nem néhány shaanxi tartományban, az is ritka az országban.
Shaanxi növényi kivonatok Iparszövetség tevődik össze shaanxi részt növényi kivonatok előállítása, kezelése, management, és technológiai kutatási egység közösen a a tartomány, a non-profit társadalmi szervezetek, számos vállalkozás az önfegyelem kezelése az Egyesület és a fejlesztési együttműködés fejlesztése és a win-win fogalma alá. Shaanxi növényi kivonat ipar Szövetség zhi-banda shen az alapító konferencia beszéd erős, természetes növényi kivonatok, hogy fenntart egy egészséges élet a chip, növénykémia Egyesület vezet embereket, hogy fogyaszt, a normál természetes növényi egészségügyi élelmiszerek és a gyógyszerek, az élet minőségének fenntartása és egészségügyi, shen, is felajánlotta, hogy: építeni növényi kivonat tartalma az Egyesület küldetése high-end gyártás , shaanxi növénykémia új pályára kialakítását.