Rossz hír az emberek egy édesszájú-egy új tanulmány azt sugallja, hogy a Sugar károsíthatja az agy

Rossz hír az emberek egy édesszájú-egy új tanulmány azt sugallja, hogy a Sugar károsíthatja az agy


a kutatók a University of California Los Angeles-ben megállapította, hogy a fruktóz - cukrot természetesen megtalálható, a gyümölcsök és zöldségek, hanem jelen, alkoholmentes italok és édességek - agysejteket károsítja és vezethet sokféle betegségek, a cukorbetegség és a szívbetegség, az Alzheimer és az ADH.


A tudósok etetett patkányok egy csoportja hat hétig vízzel fruktóz-tüskés (egyenértékű a körülbelül egy liter alkoholmentes italokat a nap, az emberek). Akkor tesz őket egy labirintus, a francba, amely már ivott csak víz mellett. A patkányok, amelyek már fogyasztott fruktóz kétszer olyan sokáig tartott, navigálni a labirintus, mint a víz-csak csoport, annak ellenére, hogy az azonos szintű képzés - ami arra utal, hogy az emlékeket volt csökkent.


Volt azonban egy pozitív eredményt a kísérlet: az omega-3 zsírsav úgynevezett dokozahexaénsav, illetve DHA, úgy tűnt, hogy fordított a veszélyes változása által fruktóz.


A harmadik csoport a patkányok, amelyek etették a lenmag-olaj kivonat gazdag omega-3 zsírsavak, valamint a fruktóz víz sikerült navigálhat az útvesztőben majdnem olyan gyors, mint a víz-csak csoport.DHa természetesen megtalálható a halak (főleg lazac), dió, és egyes zöldségek.


"DHA változások nem csak egy vagy két gének; úgy tűnik, hogy álljon a teljes gén minta vissza a normális kerékvágásba, ami figyelemre méltó,"mondta Xia Cheng, a vezető szerzője a tanulmány.