Botanikai összetevőket emelje a hangulatot – és neked szép

Botanikai összetevőket emelje a hangulatot – és neked szép

FEELING le? A citrusfélék spritz is hegyezi megjelöl egy komor reggel, és a levendula fürdő megnyugtatja az érzékeket, egy hosszú nap után.

Ilyen hozzáférhető kényeztető valami L'Occitane 40 év óta nyújt. A francia kozmetikai márka specializálódott nyugtató botanikai termékek összetevőkhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, egy negyed közülük igazoltan organikus. L'Occitane Rustan forgalmazza a Fülöp-szigeteken.

"Az elemek készülnek természeteshttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png és fenntartható összetevőket a Provence, Franciaország és a Földközi-tenger," magyarázta Anna Grape, oktatásihttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png manager L'Occitane Fülöp-szigetek. "Kutatást végzett a laborban, Provence, ahol a soap-készítő Olivier Baussan a márka alapítva 1976-ban."

L'Occitane hordozza fürdő alapjait, illatok és fogalmazták meg, hogy az egyik úgy érzi, jó és illata luxus bőrápoló. Ezek készült termékek tudományhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png és a hagyomány szem előtt tartva, és a Fülöp-szigeteken előírja, hogy azok a nők, akik szeretnének valamit, elnéző és természetes.

Megünnepelni a 40th anniversary, L'Occitane nemrégiben elvitt minket egy "discovery séta" a farm, vegán resort San Benito, Batangas. Keresztül egy telepítésihttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png sorozat, szőlő magyarázta L'Occitane történelem, és hogy az alapvető értékek "tisztelet, hitelességét és sensoriality."  Ő is adott nekünk egy lepusztult L'Occitane legjobb eladók, hogy évtizedek óta, már szerzett egy következő, a világ minden tájáról.

Amit kipróbáltunk L'Occitane barátait legjobb termékeket, és itt nyolc legjobb választás melyik tudod egyesül a napi wellness rutin.

(1) levendula habosító fürdő egy aromás fürdő hab, amely elhagyja a bőr rugalmas és finom illatú. Ez működik a legjobban egy kád forró, de lathers fel, valamint egy tusfürdőhttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png, túl. Levendula az úgynevezett "kék arany" Provence-ban, és a fürdő hab szaga enyhén virágos és megnyugtatóan gyógynövény.

2. a Shea vaj kézkrém. L'Occitane büszke a shea vaj Burkina Faso Afrikában származik. Ez a balmly krém 20 százalékos tiszta shea vaj, és az egész család használható. Méz, mandula kivonat és kókusz olaj, amely gyorsan táplálja és hidratálja, fáradt kéz van.

3. isteni krém. A Földközi-tengeren, van egy apró, sárga virágok, az úgynevezett Vasvirág csoportja — és azt nem hervadás. L'Occitane ez a virág tartós tulajdonság lefordították az isteni krém, egy anti-aging bestseller. -A ' egy könnyű nappali krém, SPF 20 infúzióban ad a bőrnek egy fiatalos, ragyogó fény ökológiai Vasvirág illóolaj.

4. a verbéna Eau de Toilette. Ez a nyár, a palackban. L'Occitane barátait Verbena parfüm egy unisex illat, amely elhagyja egy éltető, friss illat. Van néhány megjegyzi, citrom és muskátli a mediterrán verbena levelek, szexi citrus bázis. Jön-ban egy elegáns világos üveghttp://images.intellitxt.com/ast/adTypes/icon1.png üveg egy vésett verbena levél.