Bizonyos növényi kivonatok lehet tartani fiatalabb és az életben

bizonyos növényi kivonatok tartsa meg a fiatalabb és az életben


Egy új tanulmány megjelent a lapban Oncotarget a kutatók a Concordia és a Québec-alapú biotechnológiai cég Idunn technológiák is felfedeztek egy fontos tényező: növényi kivonatok, a hat legjobb csoportjából anti-aging molekulák valaha látott.

A tanulmány, a Kutatócsoport fésült át Idunn technológiák kiterjedt biológiai könyvtár, a képernyőn a növényi kivonatok, hogy növelné az időrendi élettartama élesztő több mint 10,000 vizsgálatainak lefolytatása során.

Miért élesztő? Cellularly szólva, öregedés előrehaladtával hasonlóan az élesztő és az emberek. -A ' a legjobb mobiltelefon modell megérteni, hogyan az anti-aging folyamat zajlik.

"Összességében, azt találtuk, hat új csoportok a molekulák, hogy lassul a kronológiai öregedés, élesztő," mondja Vlagyimir Titorenko, a tanulmány vezető szerzője és a Concordia biológia Tanszék professzora. A tanulmány a Concordia diákok és Éric Simard, Idunn technológiák, fiatalító, a Norse mitológia istennője elnevezése az alapító csoportja végezte.

Ennek jelentős következményei nem csak lassítja az öregedési folyamatot, hanem bizonyos betegségek, az öregedéssel összefüggó, beleértve a rák megelőzésére.

"Ahelyett, hogy összpontosítson az egyes betegségek gyógyítására, beavatkozások az öregedés molekuláris folyamatokat egyszerre késleltetheti a kezdete és a progresszió a legtöbb korfüggő betegségek. Ez a fajta beavatkozás az előrejelzések szerint sokkal nagyobb hatással van egészséges öregedés és a várható élettartam érhetők el az egyes betegségek kezelésére, mint"mondja Simard, aki megállapítja, hogy ezen új molekulák hamarosan elérhető lesz a kereskedelmi termékek.

"Ezek az eredmények is betekintést új mechanizmusokat, amelyeken keresztül bizonyos növényekből kivont vegyszerek lelassíthatja a biológiai öregedés," mondja Titorenko.

Az egyik ezek a csoportok a molekulák, a leghatásosabb, a hosszú élet-kiterjesztése farmakológiai beavatkozás még a tudományos irodalom: egy adott fűz kéreg kivonat.

Fűz kéreg volt használatos, az idő alatt a Hippokratész, amikor emberek azt tanácsolták, hogy rágni, hogy enyhíti a fájdalom és a láz. A tanulmány kimutatta, hogy növeli az átlagos és a maximális időrendi élettartama élesztő 475 százalékos és 369 százalék, ill. Ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb hatást, mint rapamicin, metformin, a két legjobb kábítószer ismert anti-aging hatásuk.

"Ezek a hat kivonatok már elismert a nem toxikus, ÁNTSZ, és már a kiállítás elismert egészségügyi ellátások, az emberek," mondja Simard.

"De az első, több kutatást kell végezni. Hogy miért Idunn technológiák együttműködik a négy más egyetemek hat kutatási programok, túl élesztő, és egy állati modell, öregedés, mint a két rák modellek. "

A tanulmány, "Növényi kivonatok, jelentősen késleltetheti élesztő időrendi öregedés és különböző hatások, a hosszú élettartam meghatározó celluláris folyamatokra felfedezése" a közelmúltban megjelent a lapban Oncotarget.