Kamilla Tea, szabályozza a vércukor, megakadályozza és kezeli a cukorbetegség

Kamilla Tea, szabályozza a vércukor, megakadályozza és kezeli a cukorbetegség


A vércukorszint szabályozásában fontos egyértelmű: stabilizálja a vércukor tud megakadályoz sok egészség probléma, egyike a leg--bb nyilvánvaló hogy a cukorbetegség, ami gyakran instabil vércukorszint év eredménye. Szerencsére, a legtöbben az tőlünk telhetőt, hogy átvegye az irányítást a vércukorszint marad aktív, és így a jobb élelmiszer choicesà ¢ â'¬ "és a Kamilla teát iszik.

Kamilla tea birtokol vágyódik díj az a képessége, hogy nyugodt és lazíts, gyártás ez egy kedvelt teát lefekvés előtt, de most egy nemrégiben készült tanulmány a Journal a mezőgazdasági és élelmiszer-kémia azt mutatja, kamilla szolgálhat egy másik célja: vércukorszint szabályozásában.

: Az Egyetem a Toyama Japánban és az Intézet a legelő- és környezetvédelmi kutatás az Egyesült Királyságban, kutatók vizsgálták a kamilla tea hatása diabéteszes patkányok. Fele a patkányok kaptak egy adag kamilla kivonat, három héten át. Diabéteszes patkányok egy csoportja adta a szokásos étrend nem túl, kamilla.

a tanulmány megjegyezte, hogy amikor Kamilla kapott a francba, egy kisebb mennyiségű glükóz alakították, szorbit (cukor-alkohol). Felesleges szorbit károsíthatják a vesét, a szemek és az idegsejtek. Az enzimek elsősorban felelős ez a fajta kárt a cukorbetegek voltak is gátolja a Kamilla patkányok. A patkányok, akik etették kamilla kivonat azt is kimutatta, az általános csökkenése a vérben glükóz képest a más a francba.

a szerzők a tanulmány megállapította, hogy nincs egyértelmű kapcsolat között a napi fogyasztás Kamilla tea, és megakadályozza a progresszió a cukorbetegség és a hiperglikémia. Mint mindig vannak, akik azt mondják, több kutatást kell végezni annak megállapítására, hogy mennyire hatékony ez a kezelés lehet, de hogy valaki keres egy természetes módon szabályozza a vércukor, a tanulmány eredményei több mint elegendő ösztönzést kezdeni inni a kamilla tea.

Kamilla tea előnyei nem csak azok a cukorbetegek számára. Cukorbetegeknek, stabilizálja a vércukorszintet, elengedhetetlen a jó egészség, de az az igazság, még az emberek nélkül cukorbetegség tud jótétemény-ból fenntartja a normális vér cukor szinten. Vércukorszint ingadozások társított fáradtság, cukorral sóvárgást és az inzulin rezisztencia, egyéb tünetek között. Intézkedéseket szabályozza a vércukorszintet is ténylegesen megakadályozza a kialakulását a cukorbetegség, az egészséges egyének, és ez is segít úgy érzi, energikusabb és fenntartani az egészséges testsúlyt.

Persze, ha azt fontolgatja, hogy ivott kamillatea kizárólag az, hogy szabályozza a vér cukor, tartsa szem előtt, hogy egy egészséges mellett egy teljes életmód a naturallly hozzájárul az egészséges vércukorszint. Minden intézkedést megtesz, amely ezt az életmódot szerepeljenek a rendszeres testmozgás, étkezési kiegyensúlyozott étkezés, elkerülve a finomított élelmiszereket, és egyre sok alvás.