Hogyan növényi kivonat

, Hogyan növényi kivonat


A származási kitermelése hatóanyagok a növények elvész az éjszaka alatt. Az emberek nagyon korán értesült növény ellátások és kifejlesztett megszerezni, amit most hívja a "kivonat" első technikák. Ezek a kivonatok első elsősorban nyert víz-alapú eljárások, vagy az alkohol fermentációs eljárással infúzió, a kivonatolás, a főzet vagy a lepárlás.

Az egyszerűség, valamint az első eljárások, eszközök, anyagok és a fűtés, szükséges tapasztalat és a know-how-t, nem pedig tudomány.

Még ma is, annak ellenére, hogy pontos automatizálás, több megfelelő felszerelés, az előleget a gyártástechnológiai és elemzés, valamint az új kitermelési technológiák, mint például a magas nyomású, mikrohullámú sütő vagy ultrahang, növény-kitermelés szakértelem fogalma még nyugszik a megfelelő összefüggés a jelenlegi technológiai fölény és hagyomány.

Mi az a növényi kivonat?

A növényi kivonat, definíció szerint kell származnia, a szilárd-folyadék extrakció.

Szilárd-folyadék extrakciót művelet külön elemének a szilárd test által solubilization oldószerrel meghatározott, és ez lehet tisztítás követ.

A kivonatot tartalmazza az oldószert. Ha az oldószer az élelmezési célra alkalmas oldószerrel,-a ' nem kell szétválasztani a kivonatot. Ha az oldószer nem az élelmezési célra alkalmas oldószerrel, elkülönítés segítségével száraz kivonat.


Mik azok a minőségi követelmények?

Kiválasztás a nyersanyagok, választás, oldószer, a hasznosítás folyamat és a berendezés teljesítménye is meghatározóak. Ezek több paramétert kell szakmailag kombinált. Csak a megfelelő kombinációja segítségével kiváló minőségű növényi kivonatok.