Hogyan választotta jobb por--a növényi kivonat konjak por

Hogyan választotta jobb por--a növényi kivonat konjak por


Az emberek figyelmét az előnyeit növényi kivonat konjak gyökér por, több és több ember kezdődik az evést konjak gyökér por, vagy használ a konjak egészségügyi élelmiszer-ipari termékek előállításához. De a piac konjak kivonat sokat változik a minőségét és árát. Oly módon, hogy a fogyasztó hogyan megkülönböztetni, és válassza ki a megfelelő konjak kivonat? Íme néhány javaslat által YESHERB, a hivatkozás:


Elsőként keresse a megjelenése. konjak növényi kivonat por nagyjából oszlik háromféle, konjak kivonat por, konjak kivonat mikro-port és tisztított konjak kivonat por (más néven konjac gumi). A konjac kivonat por darabjainak mérete 45-100 mesh, a sok szennyeződést. Részecske konjak mikro-port mérete körülbelül 100-120 mesh, a furcsa szag a konjak. YESHERB tisztított konjak kivonat por szemcseméret meghaladja a 120 mesh, szinte nincs szaga, és közvetlenül tehetők.

A szín, a konjak növényi kivonat por van mély barna színű, sok szennyeződést, és durvább particles.konjac mikro por fehér, enyhén sötétebb szín és a fekete és a sárga pont. Tisztított konjak kivonat por krémes fehér por, szinte nincs szennyeződés, egységes részecskék, ez volna a rendes konjak por-énél magasabb tisztasági foka.

Megkülönböztetni a szag. Konjak kivonat por van nagy szag, konjak mikro por enyhe szagú, és YESHERB tisztított konjak kivonat por szinte nincs szaga.


Másodszor az intézkedés water-solubility. növényi kivonat por konjak a vízben oldódó, így lesz oldjunk fel, ha a partner, vízzel, vagy hideg, vagy meleg víz. És hamis konjak készülnek, keményítő, keményítő nem bontja ki, amikor találkozik a víz.


Harmadszor összehasonlítása ár. A konjak kivonat por ára alacsonyabb, konjak mikro por por magasabb, és a tisztított legmagasabb.


A Konjac növényi kivonat por az élelmi rost, ismert szervezet dögevő és sok egyéb juttatásokra. A fenti három pontok néhány tapasztalatok által YESHERB, amely segíthet, hogy válassza ki és azonosságot megállapít a konjak kivonat por, a vásárlási folyamat. Ha érdekli a YESHERB növényi kivonat konjak gyökér por, kérem forduljon közvetlenül a YESHERB.