Nattokinase:Powderfui enzim Megelózi a szívroham és a Stroke

Nattokinase: erős enzim Prevens, a szívroham és a Stroke


Szerint az amerikai Centers for Disease Control évente mintegy 700.000 ember szenved stroke-ot, a vezető oka a súlyos, hosszú távú fogyatékosság, az Egyesült Államokban. Az American Heart Association becslései, hogy szinte minden évben körülbelül 1 millió amerikaiak fog szenvedni a szívroham.

-Szponzorált hirdetések-

Körülbelül 700.000-e lesz első szívinfarktus szenvedők, míg mintegy 500.000 lesznek emberek, akik korábban már volt szívinfarktusa. Hogy minden hozzáteszi, hogy ez: a közhiedelemmel ellentétben, szívroham és agyvérzés figyelembe több haláleset, mint a rák és a sérülések, kombinált, és egy minden 2.4 haláleset tulajdonítható a szív-és érrendszeri betegség. Hogy van ez lehetséges, a föld leggazdagabb, a leg--bb magasan képzett országban?

A legtöbben minden kap a túl kevés mozgással, felhalmozódnak a túl sok stressz, és enni egy szegény étrend megrakott telített zsír, a finomított cukor és túl kevés rost. Hozzáadni ezt a listát a szokás, a dohányzás és a válasz elég egyértelmű. (Bár a dohányzás Japánban, mint az USA-ban jóval magasabb előfordulási, halálozás a CVD férfi Japánban még kevesebb mint a fele, hogy a U.S.3) És hogy ront a helyzeten, a tanulmányt közzé a Journal of the American Medical Association (3/6/2002) azt jelzi, hogy az expozíció a levegő szennyezés okozhat néhány 10 000 halálos kimenetelű szívroham évente az USA-ban!

Mainstream egészségügyi ellátás a sávos, valamint a gyógyszeripar felajánlani egy ideiglenes gyors erősít az egyes számú gyilkos korunk. Sztatin gyógyszerek a koleszterinszint csökkentésére. Aszpirin és a warfarin hígítják a vért. Anti-magas vérnyomás gyógyszeres kezelés csökkenti a vérnyomást. Bypass műtét, Angioplasztikai, és törölje az artériákban. Lényegében minden segít meghosszabbítani az életet a beteg szív-és érrendszeri betegség (CVD). De egyik sem-ból ezek drogok vagy eljárások kockázatát és mellékhatások nélkül. Jól, van jó hír az Ön számára!

CVD kockázata jelentősen csökkenthető életmód módosítása és hozzáadása a táplálék-kiegészítők bizonyítottan támogatja a szív-és érrendszeri egészség. A legtöbben ismerik, hogy eszik egy könnyebb, több a kiegyensúlyozott étrend, dohányzás leszokás és a rendszeres testmozgás is elég ahhoz, hogy a legtöbb esetben a szívbetegség fejét, mielőtt ők valaha is megtörténhet. Most van még valami, meg tudod csinálni.

Nattokinase támogatja a normális vérnyomás, feloldódni vérrögök és megakadályozzák őket abban, hogy az első helyen alkotó bizonyítottan!