Oregánó kivonat egy erős antimikrobiális

Oregánó kivonat egy erős antimikrobiális

Tanulmányok kimutatták, hogy hasznosságát ellen candida albicans, a penész aspergillus, a staph fertőzések, a hüvelyi fertőzések, a pseudomonas és a listeria. Egy tanulmány az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma azt mutatta, hogy az illóolajok bemutatott antimikrobiális tevékenységek Salmonella és e. coli ellen. Más kutatási rendelkezik azonos, amely kimondja, hogy a oregano olaj egy ilyen erős antimikrobiális hogy élelmiszerek tartósítására használható. A a Department of Food Science University of Tennessee és Algarve egyetemétől vizsgálatok megállapították, hogy hasonló eredményeket az oregano antibakteriális 's akció a kórokozó baktériumokat.

Egy nemrégiben készült tanulmány, az élettani Tanszék és a biofizika, a Georgetown University Medical Center, kijelentette, a következő tekintetében a szerepét, illóolajok a fertőzések:

Új, biztonságos antimikrobás szerekkel van szükség, és súlyos bakteriális, vírusos és gombás fertőzések leküzdésére. Alapján a korábbi tapasztalatok és mások, azt feltételezte, hogy a növényi illóolajok, mint például origanum ilyen lehetőségeket kínálnak.

Egy cikk megjelent a Science Daily az alapvető kivonatot találtak hatékony Staphylococcus baktériumok. Ez is éppoly hatékony, a csíra-ölő képességei, mint közös kapható antibiotikumok.

Egy másik tanulmány folyóiratban, kísérleti és Tumornyilvántartás patológia megállapította, hogy az oregánó kivonat csökkenti a negatív hatásokat a patkányok okozta vastagbélgyulladás, és kinyitja az ajtót, hogy új ötleteket, előnye, hogy a vastagbél és a máj.