Növényi kivonat segít levág táplálkozás

Növényi kivonat segít levág táplálkozás


Kiwi kutatók kísérletezik egy keserű növényi kivonat kifejlesztettek egy potenciális étvágycsökkentő, azt mondta egy nemzetközi Elhízásellenes konferencia.

Ők nem elemzi a növény, de bemutatott vizsgálati eredmények az Európai elhízás csúcs Svédországban, amely arra, hogy figyelembe véve a kapszula a növényi kivonat, Amarasate, kapcsolódó azt követően fogyaszt kevesebb kilojoule.

A kísérlet történt 19 emberek a normál súlyú. Kezelés után három nappal, koplalás egyik napról a másikra, szabványosított reggelizett, és elvitt kapszula 11 órakor.

Résztvevők aktív kapszula fogyasztása a megadott átlagos 911 kilojoule-ban kevesebb-ebédre és a 944kJ kevésbé snack ételeket.

A 2008/09-től az Új-Zéland felnőttek táplálkozás felmérés megállapította, a medián napi energia-bevitel volt 10, 380kJ, a férfiak és a nők 7448kJ.

Amarasate le, mint egy "keserű fék", a kutatók a növény & Food Research és Aucklandi Egyetem kifejlesztett, és nekik van egy bejegyzett védjegye termék.

Azt mondják, "A aktiválás a keserű fék mechanizmus által egy keserű növényi kivonat ösztönözni a kibocsátás gut peptid hormonok étvágy szabályozásában részt, és későbbi táplálkozási viselkedéséről, egészséges férfiak elnyomják,".