Provexis indított új egészségügyi kiegészítő termék

Peovexis indított új egészségügyi kiegészítő termék


Health food group Provexis plc jelentették be a dob-ból egy új változata a növényi kivonat kiegészítése.


Prexis barátait zászlóshajója Fruitflow egy tudományosan bizonyított paradicsom kivonat, amely gátolja a thrombocyta-aggregációt, egy ismert oka a szívroham, a stroke és a vénás trombózis. Ez egy természetes termék, és minősített élelmiszer.


A csoport birtokol indított-a termék ötvözi az Omega-3, bebizonyosodott, hogy hozzájárul az egészséges szívműködéshez.


A csoport által végzett vizsgálatok pozitív hatást észleltek 97 %-a vizsgált egyének.


"Az új Fruitflow + Omega-3 étrend-kiegészítő termék várható, hogy a vállalat számára egy további jövedelem- és nyereség patak, és segít növelni a márka ismertségét, a Fruitflow szélesebb körben" említett elnök Dawson Buck.


"A termék bevezetése jelenleg nagyon pozitív fejlemény az üzleti törekszik, hogy a részvényesek, értékteremtő, és továbbra is pozitív, a termék és az üzleti kilátások."


A múlt hónapban a group bejelentette, hogy több, mint 50 regionális vevő egészségügyi márkák tartalmazó Fruitflow indított, számos további regionális márkákat forgalmazó csatornákon keresztül indított.


A csoport is bejelentette, hogy kapott 25.000 £ értékű érdeklődést az előfizetés forgalomba a az elnök, Dawson Buck. Ha gyakorolják, ez, hogy dolcsi érdeke, hogy csak 1 %.