Semiz kivonat támogatja a vércukorszint

Semiz kivonat támogatja a vércukorszint


Egy új klinikai tanulmány megerősíti a pozitív hatás port· Asana, kivonat a növény fel (Portulaca oleracea L.), a felnőttek a 2-es típusú diabétesz vércukorszint.

A kettős-vak, placebo-kontrollált klinikai hatékonysági és biztonsági Semiz kivonat az ellenőrző vércukorszint adta ki ez év tavaszán a Journal a gyógyszer ételek, Wainstein, et al.1. A klinikai vizsgálat célja az volt, hogy értékelje a hatékonyságát és biztonságát fel kivonat javítja a vércukorszint, a vérnyomás és a lipid profil, a felnőttek a 2 típusú cukorbetegség. Hatvanhárom tárgyak kapott 180 mg/nap, vagy a megfelelő placebo időre, vagy 12 hét.

A glükóz-homeosztázis értékelte mérése a Hb1Ac szintje, a hosszú távú marker, a vér glükóz szabályozásának és ami függ a vér szőlőcukor összpontosítás, és tükrözi az átlagos vércukorszint, az előző két-három hónap alatt. A megállapítások azt mutatják, Frutarom barátait Semiz kivonat, hogy hatékonyan javítja a vér glükóz szabályozásának 2 típusú diabéteszes betegeknél, mint azt bizonyítja a HbA1c csökkenése. 12 hét után a kezelés a tantárgyak tapasztalt jelentős HbA1c csökkentése.

"A megdöbbentő statisztikák a Egészségügyi Világszervezet (WHO) által bemutatott egészségügyi világnap a cukorbetegség, ami Portusana barátait tanulmányi eredmények nagyon ígéretes," mondja Rudy Simons Ph.D., termék igazgató részére Frutarom egészségügyi BU. A WHO-jelentés feltárta, drámai növekedést 108 millió felnőtt diabétesz esetekből (4,7 % a világ népességének) 1980-ban 422 millióra 2014 (8,5 %-át a lakosság). Egészségtelen életmód, valamint egy kiegyensúlyozatlan étrend és a testmozgás hiánya, úgy az elsődleges oka az riasztó növekedését.

Portusana egy növényi kivonat készült növényi porcsint, Porcsin, egy gyógynövény a hosszú hagyományos használattól, mint az élelmiszer- és gyógyszer a Földközi-tengeri régióban. A tudósok a Frutarom származik a Portusana kivonat-ból a legmagasabb minőségű Semiz koncentráló aktív vegyületek. "Mi irányítjuk a Portusana a gyártási folyamat, a beszerzéstől kezdve a végtermék, a nyersanyag minősége" magyarázza Simons. "A szabadalmaztatott EFLA® HyperPure technológia segítségével a gyártási folyamat során is biztosítjuk a Portusana betartását az új 2015/1933 PAH rendelet maximális szinteket a policiklikus aromás szénhidrogének élelmiszerekben kiegészíti."

Ez a tanulmány megerősíti korábbi megállapításait a korábbi, nyílt alkalmazás próba bizonyítja Frutaromértelmében gyógynövény kivonat támogatásának rövid - és hosszú távú vércukorszint ellenőrzése, a vér glükóz jelölő HbA1c bizonyít.

"Figyelembe véve a globális emelkedik a cukorbetegség, ez utóbbi kiadvány támogatja a megállapításon, hogy az Frutarom barátait értelmében gyógynövény kivonat tökéletesen illeszkedik az egészséges táplálkozás a rászorultak és fenntartani az egészséges vércukorszint, növekvő aggodalmak" Simons hangsúlyozza. "Ez megkövetel egy igazi kicsi dózis-180mg / nap – és nagyon enyhe ízű."