Tanulmány azt bizonyítja, hogy Nattokinase barátait hatásokat a véralvadást

Tanulmány azt bizonyítja, hogy Nattokinase barátait hatásokat a véralvadást


Trombózis (véralvadási) betegek gyakran az előírt gyógyszeres kezelés, de ott is érdeklődést nattokinase enzim származó fermentált szója élelmiszer natto, mint egy több természetes trombózis. Egy nemrégiben készült tanulmány kutatók vizsgálni egy egységes 2000 FU (fibrinolitikus egységek) adag nattokinase hatását a fibrinolízis (egy folyamat, amely megakadályozza, hogy a vérrögök növekvő) és anti-véralvadási hatásait.

A kettős-vak, placebo-kontrollált, crossover tanulmányt végeztek, 12 témákban. Során a vizsgálat mindkét ága tantárgyak kaptak vagy placebót, vagy 2000 FU a NSK-SD márka a nattokinase, a japán Bio Science Laboratory (Walnut Creek, CA). Vér a kiindulási és a 2, 4, 6 és 8 óra a tanulmány készült.

Intervenciós témák a kutatók azt találták, hogy D-dimer koncentrációk nőtt, jelző fibrinolízis történt volna. D-dimer, egy fehérje töredék során fibrinolízis, gyakran mérik a trombózis tesztelésekor.

Kutatók azt is megállapították, hogy a NK intervenciós segített növelni antithrombin vérszintje 2-4 óra elteltével a pótlás. Antitrombin egy olyan fehérje, enzimek, véralvadási rendszer inaktiválja, és "az egyik legfontosabb élettani szabályozók, a vér alvadási cascade", a kutatók szerint. Azt is megállapította, NK bevitel után VIII-as faktor tevékenység (is mutatója a trombózis).

A kutatók szerint ezek a változások voltak a normál tartományban.

"Ez a tanulmány az első bizonyítékot szolgáltat nattokinase barátait képessége fokozza a fibrinolízis és antithrombosis egyidejűleg után egy adag szóbeli nattokinase közigazgatás emberi]," írta a kutatók. "Nattokinase barátait egyedi, viszonylag erős fibrinolitikus/antikoaguláns tevékenység, a gyomor-bél traktus, és a hosszú biohasznosulása az in vivo -stabilitás alapján nattokinase úgy tűnik, jelenleg kínál a potenciális előnye más használt anyagok kezelése és/vagy a kiválasztott betegség folyamatok megelőzése."