A ginzeng kivonat előnyei

Az előnyök a ginzeng kivonat


Ázsiai ginszeng gyógynövény használata megy vissza, több mint 5000 éves múltra. Ez egyike a leg--bb nagy tekintélynek örvendő, növényi gyógyszerek, az Orient, ahol van, hogy egészség, életerő test általános és meghosszabbítja életét szinte mágikus hírnevet szerzett. Panax nemzetség neve származik a görög szó jelentése "csodaszer" vagy "all-healing"; a fajok ginseng azt mondta, hogy azt jelenti, "csoda, a világ". Mindkét kifejezés a növényi gyógyszerek erényeit. Az elmúlt évtizedben szerzett népszerűsége nyugaton, és van kiterjedt irodalom ginseng és alkotórészei jótékony hatásairól.


Egészségügyi előnyei


A ginseng farmakológiai legújabb jelentések azt mutatják, hogy a sokféle hatások, beleértve a központi idegrendszer, endokrin és mellékvesekéreg rendszer, belső, szervek, anyagcsere, vérnyomás és cukor, gonadotropic tevékenység, cellás öregedés, daganatok, és a stressz hatással. Ginseng úgy tűnik, hogy enyhíti a stresszt, növeli a szexuális aktivitás és megkönnyítése a laboratóriumi állatok párzási időszak. A gyógynövény hatékony túlélési idő során szívmegállás meghosszabbító számoltak. Úgy tűnik, hogy hipoglikémiás tevékenység. Ázsiai ginszeng is azonosították a here 2,3,7,8-tetrachloro-di-benzo-di-p-DIOXIN indukáló herekárosodás elleni védelme érdekében. Ez különösen dioxin talán a legtöbb mérgező kémiai csoport ismert a tudomány a legveszélyesebb. A dioxinok ismert, hogy rákot okozhatnak az embereknél.

Ginseng szerepel egyesek szerint hasznos kezelésében vérszegénység, rák, depresszió, diabétesz, fáradtság, magas vérnyomás, álmatlanság, sokk, sugárzás, a morfium és a kokain hatásai, környezeti, fizikai és mentális stressz, és krónikus betegség. Azt mondta, hogy vhogy egy élénkítő, támogassák a kitartást, növelik a várható életkort, pihenni az idegrendszer, javítja a mentális tudatosság, ösztönzi a megfelelő hormonális funkciók, lipid szint növelése, csökkentik a koleszterinszintet, javítása idegi növekedési és növeli az ellenállóképességet. Ezt arra használták, hogy növeli az étvágyat és a testi energiát, szabályozza a menstruáció, könnyű szülés, növeli a nők termékenységét és kezeljük fogágybetegség.


Ginsenozid szteroid szaponinok, amelyek bizonyítják a képességét, hogy a cél szövetek számtalan, változatos csoportját farmakológiai válaszok tömb előállítása. Azonban sok mechanizmusok ginsenoside tevékenység továbbra is ismeretlen. Mivel ginsenozid és egyéb összetevőit ginseng hatásokat különbözik egymástól, és egy egységes ginsenoside kezdeményezi az azonos szövet több műveletet, az általános farmakológiai ginseng, továbbra is rendkívül összetett és ezoterikus.