A csésze gyógynövény Tea tud segít a mellrák elleni küzdelem

A csésze gyógynövény Tea tud segít a mellrák elleni küzdelem

A hagyományos gyógynövény tea május ragaszkodik a kulcs, hogy a mellrák elleni küzdelemben, állítják tudósok.

Kivonat a növény elnevezése virgin köpeny, amely egy gyógyító tea néhány országban használják, megölni rákos sejtek a kémcsőbe.

A növényi alapú tea nők vidéki Pakisztánban, akik mellrák már részeg, de egészen mostanáig a használatát, mint a kezelés folklór tekintik.

Aston University, Birmingham és Russells Hall Kórház, Dudley, a tudósok által végzett kutatás azt sugallja, tartalmaz erős Daganatellenes szerek, amelyek önmagukban vagy a kombináltan elterjedése a rákos sejtek ellen.

Laboratóriumi vizsgálatok azt mutatták, letartóztatták az alkalmazás öt órán belül a sejtek növekedését, és okozott számukra, hogy 24 órán belül meghal.

A növény, amely a botanikai neve Fagonia cretica, száraz, sivatagi régiói Pakisztán, India, Afrika és Európa egyes részein található.

Professzor Helen Griffiths és professzor Amtul R Carmichael, aki vezette a vizsgálat, talált készült kivonat a növény gyógynövény tea elpusztítja a rákos sejteket, de ellentétben a hagyományos kemoterápiás kezelés nem károsítja meg normális emlő sejtek, így csökkenti a mellékhatások.

Jelentések mellrákban szenvedők Pakisztánban azt sugallják, a növényi kivonat nem kiváltó bármely súlyos mellékhatások, mint a hajhullás, csepp a vérkép, vagy hasmenés.

A kutatási, megjelent a science journal PloS One azt találták, a növényi kivonat volt egy új mechanizmus, ami orvosolhatja a hibák a sejt DNS-t, hogy általában ellenállni a daganat növekedését.

A károsodott DNS-választ nem csak lehetővé teszi, hogy a rák virágzását, gátolja a módon kemoterápia működik, amely csökkenti a hatékonyságát.

Carmichael professzor azt mondta, hogy egy kis kórházban 100 mérföldre északra Lahore Pakisztán kezdett használ a gyógynövény tea 40 évvel ezelőtt emlőrákos betegek kezelésére.


Azt mondta: "úgy tűnik, hogy tartsa őket a remisszió, bár nem tudjuk használni a word-kúra, ebben a szakaszban.

"Azonban hosszú ideig élnek, anélkül, hogy elveszítik a haját, vagy elhelyezés-ra egy nagy mennyiségű súlyt, vagy valamilyen egyéb toxikus mellékhatások kemoterápiát, így biztosak vagyunk ez a kivonat van valami, hogy hozzájáruljon."

Ő azt mondta, hogy a szigorú biztonsági vizsgálatok lenne szükség a fejlődő a kábítószer, a kivonat alapján.

Jelenleg a gyógynövény tea is kezelésére használják ázsiaiak, de lehet, hogy különböző hatások kaukázusi betegeknél, tette hozzá.

Griffiths professzor azt mondta, több kutatásra van szükség, hogy létrehozza a kivonat szerepe a rák kezelése, és most kell bizonyítani kell, hogy ez a kivonat olyan hatékony a gyilkos a rákos sejtek belsejében a test, belül a laboratóriumi.

Azt mondta, a következő lépések, azonosítása, a növény mely eleme felelős megöli a rákos sejteket, hogy végül futó vizsgálatok során a rákos betegek.

Dr. Caitlin Palframan, Breakthrough Breast Cancer, politikai vezetője azt mondta: "néhány legfontosabb rákellenes gyógyszerek eredetileg növényekből.

"Mint ez a kutatás a nagyon korai szakaszban van, nem tudjuk elég sokáig e kábítószer származik ez a növény lesz hatékony a mellrák kezelésében, de bízunk benne, hogy látni minden előrelépés.

"Mi azt tanácsolnám, mellrákos nők, akik azt mérlegelik, hogy segítségével bármilyen gyógynövény ahhoz, hogy az orvos először, mint néhány folyamatban lévő rákkezelés zavarhatnak."

Emma Pennery, klinikai igazgatója Breast Cancer Care, azt mondta: "sokkal több kutatás lenne szükség, hogy építeni ezt a kis léptékű laboratóriumi munkát a mai napig."