Lehet enni a módja annak, hogy A fiatalabb,

Lehet enni a módja annak, hogy a fiatalabb,


Észrevetted, hogy a word kollagén a legtöbb skin care krémek, különösen az anti ránc krémek? Nos ha te lennél kíváncsi, milyen a kollagén, az egyszerűen egy fehérje jelen van a test szervek és szövetek.

Kollagén származik, a görög "kolla" jelentése ragasztó. Szerint MediLexicon kollagén egy család, genetikailag különböző molekulák, amelyek mindegyike egy egyedülálló hármas hélix szerkezetű alakzat-ból három polipeptid alegységek néven alfa-láncok.

Mintegy 16 különböző típusú kollagén, de mintegy 90 százaléka a szervezetben képződést típusú i., II. Az emberi szervezetben a képződést is erős és rugalmas, a i. típusú kollagén, hogy különösen szakító és a valóban erősebb, mint az acél.

A bőr épül fel három réteg, a bőr, a bőrben és a hypodermis, és hogy a kollagén a bőrben található. Felelős a bőrünket erejét és rugalmasságát, és a veszteség a kollagén okozza a ráncok okozza a porc az ízületek gyengülése. Valójában, ahogy öregszel a szervezet kollagén termelését csökkenti okozó ráncok, finom vonalak, és csökkenti a bőr rugalmasságát. De mielőtt eléri, hogy anti-öregedés krém, várj.

Kollagén olyan, mint a cement, amely minden kapcsolódik össze. A kollagén a szervezet által termelt számos fontos szerepet van az egészségügyi. Ha ez kimerült, mind orvosi és kozmetikai célokra felhasználható kiegészítő kollagén.

Míg a ránctalanító krémek tartalmazó kollagén és elasztin, ők túl sűrű, hogy behatolnak a bőrbe, és gyakran egyszerűen csak a felszínen maradni. Is elérhető le a polcról a krémek vegyi anyagok száma, ez tudna potenciálisan quicken öregedés szemben az őt ellenőrző. Kollagén ad strukturális támogatás, erejét és néhány rugalmasságát a szervezetben. Eltekintve lét szükséges a csere és a helyreállítása az elhalt sejtek, ez egyben a védőburkolattal, a szervek, mint a vesék.

A csökkentés a kollagén történik, hozzászólás a 40 év és a nők esetében csökkenti a meglehetősen drasztikusan menopauza után. Szóval hogyan biztosítják kollagén tartani? Nos egyszerűen tapad a megfelelő diéta.

Szója termékek genistein, amely kollagén termelés tulajdonságokat tartalmaz. Hasonlóképpen sötétzöld színű zöldségekben van az antioxidáns lutein, amely segít a test előállítása kollagén.

Piros gyümölcsök és zöldségek tartalmazzák a lycopenesl, hogy van egy kiváló forrás, hogy növeli a kollagén. Hasonlóképpen gyümölcsök C-Vitamin-gazdag, mint a narancs, a citrom és az eper és szilva, valamint hal, mint a lazac és a tonhal és kesudió, pekándió, mandula és brazildió-Súgó.

Valójában ezek tartalmaz Omega-3 zsírsavak, amelyek segítenek a szervezet növekedése kollagén. Hasonlóképpen lenmag is van kövér egészséges omega-3.

Gazdag élelmiszerek kéntartalom, mint a zöld és fekete olajbogyó, friss uborka, zeller segíthet. A legfontosabb igazán, hogy eszik egy kiegyensúlyozott étrend, amely segíthet elő a kollagént.